HISTÒRIA

Amb més de 45 anys d’experiència en el sector del transport sanitari, les empreses que lideraven el mercat nacional i del Regne Unit es van fusionar el 2017 per crear HTGROUP: l’operador més gran d’Espanya i el segon d’Europa. Entre les corporacions que formen part d’HTGROUP es troben Transport Sanitari de Catalunya (TSC), Ambuibérica, Transportes Aéreos Sanitarios Isleños, S.A.U. (TASISA), Ambulancias M. Quevedo o Ambulancias Rodrigo.

L’assistència extrahospitalària ha evolucionat en els últims anys amb l’aparició de nous protocols d’atenció en el servei urgent com, per exemple, l’ICTUS o l’IAM. A més, ha millorat les tecnologies a bord de les dotacions, oferint fins i tot la possibilitat de fer teràpies de cures intensives i el transport segur de pacients en diàlisi o bariàtrics, entre d’altres. Les innovacions han repercutit una una atenció millor i, també, en una qualitat de vida més gran.

FITES QUE ENS AVALEN

El nostre èxit ha estat possible gràcies a haver sumat l’experiència de totes les nostres companyies i els coneixements dels professionals que fan possible el servei. També invertim de manera constant en millores tecnològiques que ens permetin garantir la millor coordinació de recursos i atenció extrahospitalària.

Som l’única empresa amb implantació nacional. El nostre equip de professionals ofereix cobertura a totes les Comunitats Autònomes. Així, la nostra quota de mercat a Espanya se situa en el 22%. Cal destacar que les nostres oficines centrals es troben estratègicament a diversos punts del país, concretament a Barcelona, Valladolid i Madrid. A més, comptem amb presència internacional i, de fet, som la tercera empresa quant al lideratge del sector del transport sanitari al Regne Unit.

A HTGROUP volem anar un pas més enllà i ser el bressol dels professionals d’avui i del futur. És per això que disposem d’un centre de formació propi i oficial des del 2011: per ell ja han passat més de 10.000 alumnes. De fet, el centre de formació va obrir les seves portes per impartir la Formació Professional homologada de Grau Mitjà del nostre sector: la de Tècnic/a en Emergències Sanitàries (TES).