IGUALTAT

A HTGROUP promovem entorns de treball en els quals els nostres empleats i empleades puguin desenvolupar-se donant el millor d’ells mateixos, essent acceptats tal i com són, amb independència de la seva raça, ètnia, gènere o identitat de gènere, orientació sexual, edat, religió, discapacitat o, entre d’altres, nacionalitat.

La nostra Política Global de Diversitat i Inclusió és aplicable a totes les entitats HTGROUP. Entenem que la creació i la promoció d’un entorn de treball divers i inclusiu contribueix a complir amb el nostre objectiu: aportar valor a la ciutadania amb un transport sanitari de qualitat.

Paritat

Apostem per la igualtat en les nostres dotacions. Per això, cerquem que els equips que integren cadascuna de les nostres ambulàncies que cada dia recorren el nostre país, comptin amb la presència paritària d’homes i de dones.

Integració

Vetllem, també, per la integració de les persones amb dificultats afegides a les seves vides, sigui per la seva diversitat funcional o per les seves situacions personals. Per això, hem desenvolupat múltiples protocols de contractació de personal d’aplicació a tot el país.

Canvi social

Des de la nostra tasca de donar el servei assistencial extrahospitalari, volem ser un referent per a la ciutadania. En particular, per a les nenes i els nens. Tenim la convicció que el canvi social en pro de la igualtat efectiva és real i imparable.