_Y9I7668-HDR
Persones
al servei de
Persones

Som la companyia líder del país i el segon operador d’Europa

anys d’experiència

persones

ambulàncies

de serveis anuals

bases a Espanya

de quota de mercat a Espanya

Amb més de 45 anys d’experiència en el sector del transport sanitari, les companyies que lideraven el mercat nacional i de Regne Unit es van fusionar el 2017 per crear HTGROUP: l’operador més gran del país i el segon d’Europa.

 Entre les corporacions que formen part d’HTGROUP es troben Transport Sanitari de Catalunya (TSC), Ambuibérica, Transportes Aéreos Sanitarios Isleños, S.A. (TASISA), Ambulancias Quevedo o Ambulancias Rodrigo.

Innovació en transport sanitari

L’assistència extrahospitalària ha evolucionat en els últims anys amb l’aparició de nous protocols d’atenció en el servei urgent com, per exemple, l’ICTUS o l’IAM. A més, han millorat les tecnologies a bord de les dotacions, oferint, fins i tot, la possibilitat de fer teràpies de cures intensives i el transport segur de pacients en diàlisi o bariàtrics, entre d’altres. Les innovacions han tingut repercussió en una atenció millor i, també, en una qualitat de vida més gran de les persones després de la seva recuperació.

Fites que ens avalen

El nostre èxit ha estat possible gràcies al fet d’haver sumat l’experiència de totes les nostres empreses i els coneixements dels professionals que fan possible el servei. També invertim de manera constant en millores tecnològiques que ens permetin garantir la millor coordinació de recursos i atenció extrahospitalària. 

Som l’única empresa amb implantació nacional. El nostre equip de professionals ofereix cobertura a totes les Comunitats Autònomes. Així, la nostra quota de mercat a Espanya se situa en el 22%. Cal destacar que les nostres oficines centrals es troben estratègicament a diversos punts del país, concretament a Barcelona, Valladolid i Madrid. A més, comptem amb presència internacional i, de fet, som el tercer operador en el transport sanitari del Regne Unit.

FORMACIÓ

A HTGROUP volem anar un pas més enllà i ser el bressol dels professionals d’avui i del futur. Per això, disposem d’un centre de formació propi des del 2011: hi ha passat més de 10.000 alumnes. De fet, el centre de formació va obrir les seves portes per impartir la Formació Professional oficial del Grau Mitjà del nostre sector: la de Tècnic/a en Emergències Sanitàries (TES).