FORMACIÓ

TÈCNIC/A EN EMERGÈNCIES SANITÀRIES

El Centro de Formación Virgen de San Lorenzo (CFVSL) va obrir les seves portes l’any 2011, coincidint amb la creació de la Formació Professional de Grau Mitjà de Tècnic/a en Emergències Sanitàries (TES). El CFVSL és un centre privat i oficial, homologat per la Conselleria d’Educació de Castella i Lleó. El nostre objectiu és formar amb excel·lència a les noves generacions de professionals del sector i als qui ja es troben en actiu.

Som el primer centre privat propietat d’un grup del sector del transport sanitari. Amb l’afany de transferir el nostre coneixement, ens ha estat possible combinar de manera efectiva la formació amb l’activitat a les nostres empreses.

 

EQUIP DOCENT

El conjunt de professionals del CFVSL compta amb una consolidada experiència en el sector de les emergències. Des que vam iniciar el projecte, més de 10.000 persones han obtingut la Formació Professional de Tècnic/a en Emergències Sanitàries o s’han acreditat en els nostres cursos. A més, de mitjana, impartim més de 110.000 hores anuals.

CURSA TITOLACIONS OFICIALS

TÍTOL OFICIAL TES

FORMACIÓ EN RCP

En el CFVSL impartim la titulació oficial de Tècnic/a en Emergències Sanitàries (TES). Es tracta d’una Formació Professional de Grau Mitjà amb validesa a tot el territori nacional (RD 63/2008), disponible en modalitat presencial a Valladolid i en teleformació. A més, els nostres alumnes compten amb un 80% d’inserció laboral i accedeixen a la borsa de treball d’HTGROUP, la companyia líder del país en transport sanitari.

El CFVSL és una entitat col·laboradora amb el Pla Nacional de Reanimació Cardiopulmonar (RCP). Les formacions relatives a la cardioprotecció d’espais que impartim des del CFVSL estan homologades i es poden bonificar per FUNDAE. A més, facilitem el diploma acreditatiu que certifica la capacitació conforme a la normativa vigent.

MÉS INFORMACIÓ:

info@cvsanlorenzo.es

983 200 020