ALTRES SERVEIS

SERVEIS MÈDICS: VISITES A DOMICILI

Per tal que les companyies privades de salut puguin oferir una assistència a domicili, a HTGROUP disposem de diversos serveis de cobertura nacional que s’adapten en funció de les necessitats de cada cas. Tots ells poden combinar-se per donar lloc a paquets personalitzats. Per exemple, metges i personal d’infermeria per a visites i cures.

HEMOTERÀPIA I HEMODONACIÓ

A Espanya hi ha a prop de 2 milions de donants de sang actius. La sang que donem es destina a múltiples aplicacions sanitàries. Per exemple, a pal·liar malalties, a tractaments per a pacients oncològics, a intervencions quirúrgiques, a transplantaments o, entre d’altres, a tractar víctimes d’accidents. Entre els nostres serveis destaquen els autobusos adaptats per a l’extracció i el personal sanitari i administratiu.

REPATRIACIONS

L’11% de les persones que viatgen activen serveis de transport sanitari o repatriacions. Són els serveis més complexos de gestionar per la seva burocràcia i logística. A HTGROUP treballem plegats amb empreses d’assistència en viatge, turoperadors i asseguradores per oferir la millor atenció sanitària en acompanyament, vols medicalitzats i ambulàncies en el lloc d’origen i/o destí. 

MEDICINA TURÍSTICA

La medicina turística atén pacients en el seu lloc de destí per accidents o malalties sobtades. Mitjançant les assegurances d’assistència, el pacient té garantida la cobertura en cas que tingui lloc qualsevol imprevist durant l’estada al lloc de destí. Gran part de les atencions en medicina turística requereixen de transport sanitari interhospitalari per adequar l’atenció a les necessitats de les persones.

MÉS INFORMACIÓ:

comercial@htgroup.es