UNITATS MÒBILS:

VIGILÀNCIA DE LA SALUT

La salut de les persones és una prioritat que ha pres especial rellevància com a conseqüència de l’emergència sanitària del 2020. De fet, la ciutadania també ha començat a prioritzar els seus reconeixements mèdics periòdics.

 

Les revisions mèdiques periòdiques són importants perquè permeten:

1. Un diagnòstic de patologies precoç i evitar que aquestes es facin més greus o es tornin cròniques. 

 

2. Augmentar les possibilitats de tractament i cura si es detecta alguna malaltia. 

 

3. Aportar tranquil·litat a les persones respecte a la seva salut física. 

Els resultats de les revisions que faciliten les companyies els permeten detectar patologies i, també, múltiples factors de risc. Un exemple és el LDL, el colesterol nociu per a la nostra salut. Segons la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), el nivell de colesterol en sang causa un 22% dels infarts i les angines de pit. Conèixer l’índex de colesterolèmia ens permet iniciar tractaments preventius que poden anar relacionats amb un canvi d’hàbits alimentaris o, en casos més greus, l’inici del tractament farmacològic.

L’anàlisi de sang és una prova senzilla que permet mesurar el nombre i els tipus de cèl·lules presents a la sang. No només indiquen els resultats sobre el colesterol: també sobre la glucosa o els nivells de ferro, entre d’altres.

Amb una analítica, el personal sanitari obté una visió general del nostre estat de salut. Pels metges és una prova d’elevada importància ja que, de fet, més del 70% dels diagnòstics es determinen després de sol·licitar l’analítica en sang o orina.

PERSONES AL SERVEI DE LA PREVENCIÓ

Les Societats de Prevenció de Riscos Laborals ofereixen als seus clients revisions mèdiques periòdiques pel personal. Aquest servei permet a les empreses tenir un resum estadístic dels resultats i, així, fomentar els hàbits saludables per incidir de manera directa sobre el benestar físic del seu equip. També permet conèixer les limitacions de persones que poden patir patologies i adaptar les tasques a la seva situació.

A HTGROUP disposem d’Unitats Mòbils (UUMM) per fer les revisions mèdiques més còmodes i fomentar la participació de la plantilla. Amb les UUMM i el personal sanitari i administratiu d’HTGROUP, les empreses poden fer les revisions a les immediacions de les seves instal·lacions.

MÉS INFORMACIÓ:

comercial@htgroup.es