REPATRIACIONES

SERVEIS ESPECIALS

Més de la meitat de les incidències dels viatgers estan relacionades amb accidents o malalties en el lloc de destí, segons diversos estudis. Incloent els viatges de negocis, s’estima que el 58% de les activacions de les assegurances sanitàries té relació amb aspectes que cobreix l’asseguradora i la major part són problemes de salut o accidents.

Els estudis conclouen que, de les activacions de les asseguradores per temes de salut, el 79% corresponen a serveis mèdics i hospitalitzacions. Les activacions per repatriacions o transport sanitari representen l’11%. La resta són transports a altres centres, retorns anticipats o desplaçaments dels acompanyants.

Les fractures i els traumatismes lleus són les causes més habituals per les quals les persones que viatgen activen les assistències mèdiques. En segon lloc es troben els problemes de salut relacionats amb l’aparell digestiu o les infeccions respiratòries.

SERVEIS PER A ASSEGURADORES

Els serveis relacionats amb el transport sanitari i les repatriacions són els més complexos de gestionar per la seva burocràcia i logística. A HTGROUP operem per a companyies d’assistència en viatge, turoperadors i asseguradores internacionals. Els nostres serveis garanteixen la millor atenció de les persones que, en el seu destí, necessiten tornar a casa seva o desplaçar-se a altres centres sanitaris, fins i tot si necessiten personal sanitari com a acompanyament en el transport.

MÉS INFORMACIÓ:

comercial@htgroup.es