MOBILITAT REDUÏDA

 TRANSPORT SANITARI

Les persones que no poden fer servir un mitjà de transport degut a qualsevol deficiència física (temporal o permanent) causada per l’edat, per una malaltia, per un accident o per una deficiència intel·lectual són les qui requereixen d’un transport adaptat a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR).

Ho sabies…?

S’estima que en més de 3,3 milions de llars espanyoles resideix una persona que afirma tenir alguna discapacitat: això representa el 20% del total d’habitatges del país.

2,5 milions de persones presenten problemes de mobilitat i, fins i tot, el 74% d’elles necessita ajuda per poder sortir de les seves llars com a conseqüència de les barreres arquitectòniques.

A Espanya, on gaudim d’una sanitat pública que ha millorat la qualitat de vida de les persones, ens preguntem quines són les causes de les discapacitats que afecten a qualsevol funció corporal. En el 39,3% dels casos, les causes tenen a veure amb patologies dels ossos i les articulacions. La resta de les causes estan relacionades amb malalties auditives (23,8%), visuals (21%) i intel·lectuals (19%).

AMBULÀNCIES ADAPTADES

Disposem de dotacions adaptades pel transport de persones amb mobilitat reduïda. Aquestes ambulàncies es caracteritzen per disposar de dispositius mecànics per pujar i baixar als pacients. A més, disposen de la possibilitat d’ancorar les cadires de rodes. Amb aquestes adaptacions i els coneixements dels nostres tècnics, garantim el transport còmode i segur de les persones usuàries.

Aquest servei ens permet satisfer les necessitats diàries de, entre d’altres, centres de dia, residències geriàtriques i centres de rehabilitació.

MÉS INFORMACIÓ:

comercial@htgroup.es