VISITES A DOMICILI

SERVEIS MÈDICS

Cada vegada són més les persones qui, tot i confiar en el sistema sanitari espanyol, alternen els serveis públics amb l’assistència privada. Segons les últimes dades analitzades el 2020, al nostre país 10,5 milions de persones tenen una assegurança complementària privada (8,7 milions de ciutadans) o són mutualistes (1,8 milions d’usuaris). Això suposa un augment del 3% el 2020 respecte el 2019.

S’estima que cada espanyol té una despesa anual de 437€ en atencions de sanitat privada cada any. Aquest import es destina a consultes amb especialistes o a la compra de medicaments no finançats per la sanitat pública.

La sanitat privada compta amb molta representació al nostre país. Per posar alguns exemples concrets, el 57% dels hospitals són privats. També ho són el 53% dels equips de ressonància magnètica.

APORTANT VALOR EN SANITAT PRIVADA

Per tal que les empreses privades de salut puguin oferir una assistència a domicili, a HTGROUP disposem de diversos serveis de cobertura nacional. Tots ells poden combinar-se per donar lloc a paquets personalitzats.

MÉS INFORMACIÓ:

comercial@htgroup.es