En el marc de la campanya ‘Contamos Contigo TES Futuro’, a HTGROUP estem visitant diversos centres de formació que imparteixen el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic/a en Emergències Sanitàries (TES).

Aquest mes d’octubre hem compartit jornades amb els estudiants que s’estan formant al nostre sector en dues comunitats. Els centres que hem visitat han estat ITEP Formación Profesional (San Sebastián de los Reyes), Cesur Madrid Ciudad Lineal, el FP Claudio Galeno (Instituto Superior de Formación Profesional en Emergencias y Protección Civil – Arganda del Rey), IES Narcís Xifra (Girona), Escola Joviat (Manresa), La Guineueta (Barcelona), IES Vic (Barcelona), EUSES-Garbí (Girona) i l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia (Barcelona).

A les nostres exposicions hem explicat la trajectòria del Grup, els serveis que oferim i, també, l’operativa diària juntament amb els requisits que ha de complir un TES per assolir l’excel·lència en el servei. Per aconseguir-ho, els Responsables de Zona Alberto Dolcet (RZ a Madrid), Daniel de la Rubia (RZ a Barcelona ciutat), Jordi Picornell (RZ a Girona), Andreu Piñol (RZ al Bages – Manresa) i Òscar del Amo (RZ a Osona – Vic) han estat els representants del nostre Grup.

Les inquietuds dels estudiants

Com és habitual, després de la nostra exposició sobre el Grup i la seva operativa, donem pas als estudiants per tal que comparteixin les seves inquietuds amb nosaltres. Els estudiants mostren una gran curiositat sobre el perfil de persona usuària que tenen al TSU i al TSNU, així com les experiències dels nostres professionals. Finalment, cal destacar el valor que li confereixen a l’aprenentatge més enllà de l’aula: el que assoleixen mitjançant l’experiència de les pràctiques i, després, a l’entorn professional.

Seguim al vostre costat

El nostre Grup és líder en transport sanitari gràcies a la vàlua dels nostres professionals i a la nostra ferma aposta per les persones. Així, durant les pròximes setmanes continuarem visitant els diversos centres que aposten per la formació al nostre sector en diverses comunitats autònomes  del territori nacional.